Smhi kiev

10-dygnsprognos för Kiev, Ukraina – SMHI

10-dygnsprognos | SMHI

Prognos för 10 dagar. Temperatur, nederbörd (regn och snö), vind, lufttryck, luftfuktighet, sikt, solens uppgång och nedgång.

Jämför väderprognoser för Kiev från Klart, SMHI och Yr

Här kan du jämföra väderprognoser från Klart, SMHI och Yr för Kiev, Misto Kyyiv.

Väder Kiev – Prognosen idag och tio dygn fram – Väder24

Väder Kiev – Prognosen idag och tio dygn fram – Väder24

Väder Kiev. Jämför vädret idag och de tio nästkommande dagars väder i Kiev. Prognosen levereras av YR och SMHI, se även dagens TV-Prognos och långtidsprognos …

Väder Kiev. Enkelt att jämföra 10-dygnsprognoser från YR och SMHI. Se flera väderprognoser samlade här på Väder24 för Kiev.

Vädret i Kiev för 10 dygn – vackertväder.se

Vädret i Kiev Tiodygnsprognos. YR:s prognos. Tis. 21 feb. Regnskurar. 6°. 2°. 9 m/s Västnordväst. 1,6 mm. Ons. 22 feb. Molnigt. 2°. -2°. 6 m/s Nordväst.

Vädret i Kiev, Misto Kyyiv, för 10 dagar. Långtidsprognos med dygnsnederbörd, max och min temperatur.

SMHI varnar för snöoväder i norra Sverige – TV4 Play

Allt kallare temperaturer har kommit till Sverige och Smhi har utfärdat en varning … Biden på besök i Kiev: “Visade sin respekt för de som förlorat livet”.

Värmevåg på väg in – SMHI flaggar – TV4 Play

SMHI flaggar för höga temperaturer och risk för skogsbrand. … Ukrainas eurovision song contest-bidrag avgjort – i skyddrum i Kiev. 39 sek•1 dag sedan.

SMHI: plötslig ishalka i stora delar av landet – tv4.se

29 jan. 2023 — SMHI har utfärdat en varning för plötslig ishalka i stora delar … Biden på besök i Kiev: “Visade sin respekt för dem som förlorat livet”.

Stort område – här slår det till

SMHI utfärdar nya vädervarningar: ”Besvärligt även för fo…

SMHI utfärdar nya vädervarningar: ”Besvärligt även för fo… – tv4.se

6 jan. 2023 — SMHI har utfärdat nya varningar för snöfall, på vissa håll i kombination med vind. Som konsekvens väntas det bli trafikstörningar i stora …

SMHI har utfärdat nya varningar för snöfall, på vissa håll i kombination med vind. Som konsekvens väntas det bli trafikstörningar i stora delar av Sveri…

SMHI varnar – stormen Otto på ingång – Aftonbladet TV

Fredagen den 25 april 1986, kl 23:23 svensk sommartid (21:23 UTC-tid), inträffade en explosion i kärnkraftverket i Tjernobyl utanför Kiev i dåvarande …

Keywords: smhi kiev